top of page

Een nieuwe lichting


Sedert vorig jaar hebben we de gewoonte om nieuwe collega's, te weten zij die in het voorbije jaar toetraden tot het personeelsbestand van onze vzw, te ontvangen op La Trao voor een voorstelling van onze werking. Goed geïnformeerde begeleiders zijn immers belangrijke tussenpersonen voor onze cliënten op weg naar (met) La Trao.

Eind vorige maand kreeg een groepje van zeven nieuwe collega's tekst, beeld en uitleg over het La Trao aanbod. Naast de filmpjes met bijhorende anekdotes, werd meteen stilgestaan bij de praktische toepasbaarheid voor de eigen begeleidingen.

In overeenstemming met de filosofie van La Trao kregen ze tenslotte ook nog eens de mogelijkheid om via enkele ervaringsgerichte oefeningen elkaar wat beter te leren kennen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page