top of page

K.E.T.'s voortaan goedkoper


Onze Korte Ervaringstrajecten zijn in relatief korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke peiler binnen onze werking. Maar waar inhoud & vorm van deze formule erg laagdrempelig blijken, vormde het daaraan verbonden prijskaartje dan weer een probleem voor sommige verwijzende diensten of cliënten. En daar willen we nu iets aan doen.

Het is genoegzaam bekend : voor de Junior en nog meer voor de Classic investeert La Trao ruime bedragen opdat de instapprijs voor onze doelgroep haalbaar zou zijn. Hierbij hanteerden we als richtsnoer dat het financiële nooit een reden mocht zijn waardoor potentiële kandidaten zouden moeten afhaken.

Om ook onze financiën enigszins gezond te kunnen houden, werken we voor de K.E.T.'s daarom zowat tegen kostprijs. Toch worden deze relatief kleine bedragen in verhouding als vrij hoog ervaren,al zeker wanneer het gaat over meerdaagse tochten voor gezinnen.

Met onze nieuwe prijzentabel gaan we voortaan ook investeren in de kostprijs van deze K.E.T.'s, waardoor de deelnameprijs voor diensten of cliënten voortaan kunnen verlagen. Reken daarbij op ongeveer 20 euro per persoon per dag.

Een meer gedetailleerde prijzentabel is verkrijgbaar op eenvoudig verzoek.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page