top of page

Toeleiding Classic van start


Jawel, het is weer zover ! Ruim drie maanden voor vertrek zetten we de deuren opnieuw wijd open voor de werving van kandidaat deelnemers aan La Trao Classic. Wie stapt op 11 april 2020 in het gezelschap van zijn of haar lotgenoot het onbekende tegemoet ?

Vier duo's mogen zich straks gelukkig prijzen : twee duo's uit onze eigen vzw en twee duo's van buitenaf (verwezen vanuit andere organisaties BJZ, CAW, CLB, OSD, CKG, enz.). Zij vertrekken volgend jaar voor een achtdaagse geïndividualiseerde trip met ongekende bestemming en als doel hun onderlinge relatie te herstellen, te versterken of te verduidelijken (meer info via deze link).

Deelnemen kan echter niet zomaar. Verschillende toeleidingsgesprekken, waarin de relationele doelstellingen worden uitgeklaard, gaan aan de deelname vooraf. En daarmee starten we kort na nieuwjaar.

Potentiële kandidaten voor La Trao Classic 2020 kunnen zowel telefonisch als via mail worden aangemeld. Uiteraard kunnen cliënten ook zichzelf aanmelden.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page