top of page

Vacature : witte merel (m/v)


Het gebeurt niet elke dag : La Trao zoekt een medewerker ! Geen vrijwilliger deze keer, maar een volwaardig crewlid. Ingeschreven als werknemer van vzw Onze Kinderen, kortom the full monty met alles erop en eraan, zij het (zeker in aanvang) tijdelijk voor de duur van één jaar. Zowel interne als externe sollicitanten zijn welkom.

Neen, La Trao is (nog) niet aan personeelsuitbreiding toe. In tijden van aangekondigde besparingen door onze Vlaamse regering zou dit een wel erg verrassende beweging zijn. Een herstructurering op organisatieniveau leidt tot een herschikking van een aantal operationele taken. Bart kijkt alvast ongeduldig uit naar de komst van een nieuwe collega. Jij, misschien ?

Een volledige functiebeschrijving vind je via deze link (pdf / Word) en bij de vacatures op de pagina team van het menu.

Solliciteren kan wars doorheen het feestgedruis vanaf dit eigenste moment tot 15 januari 2020 via paul.paepe@latrao.be.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page