top of page

Wordt ambassadeur !


La Trao bewandelt vanaf 2020 (nog maar eens) nieuwe wegen ! In plaats van drie coachingspoules gaan we straks van start met één groep van (interne & externe) ambassadeurs. En met deze poule willen we graag voor onbepaalde tijd doorgaan.

Een ambassadeur is iemand die La Trao een warm hart toedraagt, maar vooral iemand met veel goesting. Goesting om het verschil te maken binnen onze werking, hetzij als coach, als crewlid, als iemand die vorming geeft aan onze ambassadeurs of een workshop aanbiedt aan deelnemers tijdens een KET, Classic of Junior. Of zelfs gewoon als toeleider van cliënten en/of andere ambassadeurs. 'En' mag natuurlijk, maar met een 'of' ben je sowieso al heel welkom.

We zoeken zowel mensen in onze eigen organisatie, als mensen van daarbuiten. In meer uitgebreide taakomschrijving vind je hier (intern / extern).

Interesse ? Laat ons iets weten vóór 15/01/2020. Op 27 januari plannen we een eerste samenkomst met alle geïnteresseerden om de condities en randvoorwaarden door te nemen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page