top of page

En de winnaar is ...

We zochten een witte merel en ... we vonden er ook één ! Meer zelfs, ze kwam zomaar spontaan op ons toegevlogen uit een zwerm van zowat 15 medekandidaten. Enthousiast en bevlogen. Helemaal zoals je van een witte merel verwacht. En bovendien met een eerder a-typisch profiel voor hetgeen we reeds in huis hadden ...

La Trao een mannenbastion ? Dat wordt hier en daar al eens op een onbewaakt moment (al dan niet luidop) gefluisterd. Maar niet voor lang meer, dat staat vast. Onze nieuwe collega Celine laat immers, zoals haar naam al laat vernoemen, eenduidig 'v' noteren op haar ID kaart. Ook benieuwd hoe the female touch straks haar invloed laat gevoelen in de dagdagelijkse werking ?


Daarnaast trekt La Trao ook de kaart van de jeugd. Met haar 26 jaar scoort Celine opvallend onder het statistisch en rekenkundig gemiddelde van onze dienst (wat inderdaad niet zo heel erg moeilijk was). Jong, maar niet geheel zonder staat van dienst. Met een vooropleiding van bachelor Toegepaste Psychologie, een verkorte bachelor Sociale Re-adaptatiewetenschappen, praktijkervaring bij Oenanthe, Forta Kuné, Kazou & Tsjaka en dit alles nog eens gecombineerd met een voorliefde voor hiking, klimmen & snowboarden, dingt ze mee voor de titel van veelbelovende rookie 2020.


Gedurende de volgende twee maanden stapt Celine Lemeire progressief over van haar job als gezinscoach bij Konekti naar La Trao. De Classic wordt straks meteen haar vuurdoop ...

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page