top of page

Benefietwedstrijd Club Roeselare vs Oud-Internationals


Ook onze sjaals liggen reeds klaar bij La Trao.

Vroeg zegt u? Welnee! 15 mei is daar sneller dan gedacht. We kijken er samen met onze collega's, Club Roeselare en Vanraes 4 Kids naar uit om het mooie elftal van ex-internationals te mogen verwelkomen in Roeselare en hopen natuurlijk dat er heel wat volk op de been zal zijn.


De voetbalmatch kadert binnen de grote sponsoractie 'Stappen voor een Toekomst', die Philippe Malysse opzet ten voordele van vzw Onze Kinderen. Met het sluitstuk van de actie deze zomer: een staptocht van 1000 km van Frankrijk tot Portugal. De wandeltocht en alle acties die lopen ten voordele van vzw Onze Kinderen, kan je terug vinden op de website : https://stappenvooreentoekomst.be/


Naast een namiddag voetbalplezier, hopen we dankzij Stappen voor een Toekomst een tweedehands caravan aan te schaffen voor La Trao. Op die manier kunnen we onze programma's nog meer op maat maken.


Jouw aanwezigheid kan hier een steentje toe bijdragen of zoals een andere oud-legende het zou zeggen: "Jij komt toch ook?".


Afspraak, 15 mei om 15 uur in het Rodenbachstadion te Roeselare. Kaarten te verkrijgen via https://www.wicket.be/clubroeselare/benefietwedstrijd-club-roeselare-vs-oud-internationals


Heb je een vrijetijdspas van Roeselare? Dan geniet je van een verlaagd tarief! €1,5 voor -12 jarigen en €6,5 voor +12 jarigen.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page