cAnnect : verbinding per kanoIn september 2020 stapte La Trao als projectpartner in het project cAnnect.


cAnnect ontstond begin 2017 als initiatief van vzw De Walhoeve. Met subsidies van het Streekfonds West-Vlaanderen werd kanomateriaal aangekocht om dit in te zetten als middel tot verbinding binnen de eigen werking als daarbuiten, o.a. door materiaal ter beschikking te stellen van andere organisaties. Zo kwam cAnnect ook op het pad van La Trao.


Om het project verder uit te bouwen, de doelgroep te vergroten en het ervaringsgericht werken te verstevigen, diende vzw De Walhoeve i.s.m. La Trao een projectdossier in bij het Departement Cultuur, Jeugd en Media. Het dossier werd goedgekeurd als experimenteel project. Met de verworven middelen wordt voor 8 maanden een voltijdse medewerker aangesteld en wordt bijkomend kano-en kampeermateriaal aangekocht.


De naam is trouwens een samentrekking van “canoe” en “connect”. Het is de bedoeling om jongeren al dan niet samen met andere mensen uit hun leefomgeving (terug) te laten verbinden met zichzelf, met waarden, ideeën, verlangens, dromen, met hun context en/of de buurt.


Celine van La Trao, wordt vanaf mei voor 1/5 tewerkgesteld in het project.


Om het verdere verloop van het project op te volgen, kan je een kijkje nemen op de website


Meer info vind je in de folder. Aanmelden kan vanaf mei 2021.


folder cannect
.pdf
Download PDF • 911KB
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Hoogstraat 98 - bus 10
8800 Roeselare

0032 51 75.53.04
info@latrao.be

La Trao is de ondersteuningsmodule
van  vzw Onze Kinderen
www.vzw-ok.be

Pp

draft