top of page

De kop is er af ... La Trao Junior

5 juli 2021, de dag die we ons voortaan zullen herinneren als de dag waarop het weer kan… samen op stap gaan voor langere tijd met La Trao en onze Trao geschiedenis ingaat als de ‘post-corona’ editie.


Bij aanvang zat er echter een stevige adder onder het gras… één van onze coaches diende af te haken omwille van gezondheidsredenen, toch een stevige domper gezien we er met ons vier (coaches en crew) hard naar uitkeken om weer iets moois te maken van deze editie.


Maar La Trao zou La Trao niet zijn zonder onvoorziene omstandigheden om rekening mee te houden. Zo houden we het eerlijk tegenover de gezinnen, als zij durven uit hun comfort gaan, dan kunnen wij niet achterblijven! Gelukkig vonden in Nele een waardige vervanger en kunnen we haar niet genoeg danken voor zoveel enthousiasme en flexibiliteit.


De zon liet deze morgen dan wel op zich wachten maar toch zagen we vandaag niets dan stralende gezichten. De bestemming van de Junior werd aan de gezinnen onthuld via het verhaal van Robbe het hert. Het hert dat er van doorging met de koersfiets van Rik. Jullie kunnen het misschien al raden (tip : koersfiets), maar dit jaar trekken we met de Junior naar … de Vlaamse Ardennen.


Met Robbe het hert als mascotte onder de arm startte elk gezin vandaag in een andere stad met een fotozoektocht of stadsuitdagingen. Onderweg ontmoetten reeds twee gezinnen Nele, die hen via de rots en water oefeningen in verbinding bracht met elkaar.


Met een stevig aantal kilometers in de benen, heel wat ‘onderweg-belevenissen’ en overwonnen obstakels, kwamen alle gezinnen goed en wel op hun eerste eindbestemming aan. De een al wat meer back to basics gesetteld dan de ander ;)


De kop is er af, op naar meer avontuur morgen!

Comments


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page