top of page

Elke schakel telt!

En dat geldt niet in het minst ook voor de Junior. De weg die de gezinnen afleggen is in eerste instantie enkel mogelijk door hun eigen wilskracht en het engagement naar elkaar toe. Dit bepaalt heel wat en is de motor van hun tocht. Iedere dag opnieuw mogen wij hier als coach en crew dankbaar getuige van zijn. Ook vandaag zagen wij bij hen stralende gezichten, ijverig en genietend van het samen onderweg zijn, een vat vol beleving.

Al willen we zeker ook even tijd nemen om onze partners in de bloemetjes te zetten want zonder hen zou het aanbod dat wij met La Trao doen veel minder kleur hebben.

Een warme babbel, de gastvrijheid bij een gastgezin, een luisterend oor, samen de dieren eten geven met de eigenaars van een camping, een uitdagende opdracht met de kano via cAnnect, super enthousiaste vrijwilligers die in een mum van tijd 4 prachtige mascottes en een postduif haakten, organisaties die ons last-minute uit de nood helpen door ons een coaching ruimte aan te bieden als schuilplaats voor de regen, mensen die we konden inschakelen om opdrachten af te geven aan gezinnen, de bereidheid van partners om tijdens de Junior mee te zoeken naar hoe wij ons programma kunnen aanpassen…

Dit en zoveel meer dragen deze mensen en organisaties bij aan onze gezinstrajecten.

Zoals we het graag zeggen, zij zijn goud waard!

Een welgemeende merci aan iedereen die voor ons klaar stond!Enkele van de geëngageerde partners in de Junior. Vlnr: Amalia & Jeroen (gastgezin) - Jolien, Andy & kids - (camping Lyssenthoek farm) - Hartwin & Florejan (cAnnect).

Comments


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page