top of page

Jawel, de kop is er af!

De Junior editie 2022 startte deze morgen in Roeselare, Moorslede en Menen. Drie gezinnen begonnen elk op hun manier aan een 5-daagse gezinstocht, bestemming: de Westhoek. Torpille vergezelt hen deze week op tocht. Wie is Torpille, vragen jullie zich misschien af? Wel, een tipje van de sluier vinden jullie alvast op de foto.


Dit jaar nemen 3 gezinnen deel. Even voorstellen:


Drie gezinsleden zijn samen onderweg (moeder, dochter en zoon); surfend op een mega-ervaring tijdens een vorige editie nemen zij dit jaar opnieuw deel op zoek naar nieuwe uitdagingen. De eerste dag bleek alvast voor de nodige verrassingen te zorgen want de regen zorgde voor een wijziging in het programma maar dat kon de pret niet derven, de zon bleef van de partij op hun gezichten. Het drietal ging in Poperinge op stap vandaag, een niet zo onbekende stad zo bleek. Starten met een competitie spelletjes in de Bres, daarna mee op sleeptouw door cAnnect.


Een ander gezin gaat deze week op stap met zijn vieren (moeder, vader en 2 zoontjes); deze morgen begonnen zij allen zingend aan hun tocht, aan motivatie alvast geen gebrek. Hun eerste bestemming was Diksmuide alwaar zij op verschillende manieren konden proeven van de natuur in De Blankaart, het enthousiasme en goesting werd er niet minder op want ze stonden er op om hun backpack mee te dragen, als echte avonturiers, de tocht te volle beleven. Nieuwsgierig, geboeid en gemotiveerd, aldus Wim de coach die het gezin deze middag in de Blankaart trof.


Het laatste gezin is met zijn vijven (moeder, vader en 3 zonen) op tocht vertrokken. Zij stonden best wel voor een stevige uitdaging vandaag: in weer en wind fietsen richting Zonnebeke. Daarna konden ze gelukkig schuilen in het Memorial Museum waar ze samen op speurtocht gingen. Tot slot terug de fiets op richting hun overnachtingsplaats. We kunnen jullie verzekeren dat er nog Flandriens zijn, proficiat de eerste medaille voor doorzetting is binnen! Een warme douche en warme maaltijd was meer dan welkom als beloning!


De eerste avond gaat in en allen dromen nu reeds van hun zachte bed en kijken vol verwachting naar wat morgen brengt.
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page