top of page

La Trao on tour

Voor alle medewerkers intern uit vzw Xplo: 

La Trao spreidt de vleugels wat verder uit dan het Roeselaarse hulpverlenerslandschap. Het is onze ambitie om volgend jaar het aanbod en de werking van La Trao allombekend te maken bij collega's uit campus Kortrijk en campus Wervik. We streven zo naar een aanvullend aanbod voor alle kinderen en jongeren uit Zuid- en Midden West-Vlaanderen.


We plannen hiervoor een aantal kennismakingsmomenten in. Momenten waarop alle collega's uit alle campussen welkom zijn om het team van La Trao, de werking en het aanbod wat betre te leren kennen.


Gezien het aanbod van La Trao bij de collega's vanuit campus Roeselare net wat meer gekend is, wensen we voor het campusmoment in Roeselare te focussen op groeipunten en sterktes. Op die manier betrachten we feedback te verzamelen om mee te nemen in het nieuwe werkingsjaar. Dit moment vervangt de oude 'BOLT' (boterhammen op La Trao) of 'BODA' (Boterhammen op de afdeling) overlegmomenten.Daarnaast zullen we ook meer zichtbaar worden op de andere campussen. Zo plannen we vanaf januari wekelijks afwisselend een permanentiemoment in de nieuwe campussen in. Dit zijn momenten waarop een medewerker van La Trao aanwezig zal zijn in zowel Campus Wervik als Campus Kortrijk. Zo hopen we de drempel te verkleinen om eens binnen te springen, ons beter te leren kennen en vragen rond belevingsgericht werken sneller te delen.


De eerstvolgende permanentiemomenten gaan door op:

  • maandag 15 januari , in de voormiddag: Celine is aanwezig op campus Kortrijk

  • maandag 22 januari, in de voormiddag: Bart is aanwezig op campus Wervik

  • maandag 29 januari, in de voormiddag: Axel is aanwezig op campus Kortrijk


We zoeken nog een manier om jullie op de hoogte te houden van de volgende permanentieblokken.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page