top of page

Met vier op zwier

3 april, naast de eerste zonnige lentedag van 2023, ook een stralende start van onze Junior.

Die ondertussen aan z'n achtste editie toe is.


De zonnestralen, een stevig engagement om tijd te maken voor elkaar zonder digitale afleiding en een duidelijke motivatie om samen deze tocht aan te vatten, waren vandaag ingrediënten om de week goed te starten. We zagen goed geluimde, nieuwsgierige gezichten die gretig het avontuur tegemoet gingen .


Op stap gaan met La Trao, dat is steevast 'destination unknown'. Even de controle volledig loslaten en er op vertrouwen dat het pad en de bestemmingen onderweg wel zichtbaar zullen worden. Wat die bestemming ook moge zijn ;)


Op stap gaan met La Trao, dat is niet alleen je als deelnemer flexibel kunnen opstellen, ook in de crew komt zo'n flexibele houding van pas. Deze editie flexibel in duur en daarnaast ook flexibel in leeftijd. Want uiteindelijk vertrokken we vandaag met 3 gezinnen op individuele gezinstocht.


We hebben deze week 3 mama's mee met twee zonen van 8 en 9 jaar , een dochter en zoon van 7 en 10 en een zoon van 14 jaar oud. Woensdag komt er ons nog één duo vergezellen. Een vader met zijn zoon van 16 jaar die de uitdaging van het samenwerken aan willen gaan.


Een beetje een mix en match dus. Nog steeds en nog meer op maat en allemaal in dezelfde regio met hun eigen gezinsdoelstelling als aanzet.


Maar waar vertoeven we deze editie? De vraag die al enkele dagen in de gedachten van collega's rond zweeft. De eerste vraag die we uit de kindermonden hoorden vandaag.


Wel, het zomaar verklappen, dat kunnen we niet maken. De gezinnen moesten er vandaag immers ook iets voor doen.


Ontcijfer net als hen het raadsel en kom te weten waar je de 4 gezinnen, crew en coaches van La Trao deze week nog kan spotten.Commentaires


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page