top of page

[No - kee ]

Uit de mond van de coach


[no-kee] ~ Gnocchi*


Begon als een grapje maar eindigt symbolisch:


Wij, Charlotte en ik, de twee coaches van de Junior dit jaar.

Allebei met veel enthousiasme gestart aan deze week.


Als een deegkussentje werden we klaargestoomd voor de gesprekken met onze gezinnen.

Spannend en tegelijk ook zo inspirerend. Elke morgen werden we gekneed om nieuwe ideeën en tips toe te passen in onze gesprekken via de coaching-overleggen met coaches uit de la Trao-poule, die online doorgingen.


De gnocchi veranderde in een smaakbom vol nieuwe ideeën voor de gezinnen. Vol waardering, vol bewondering, vol trotsheid, vol liefde kijken de gezinnen naar hun tocht.

Nu al een dikke pluim voor de gezinnen die de stap zetten om op tocht te gaan.

Belevingsgericht werken werkt echt. Dit is nu nog maar eens bewezen.


Want met eigen ingrediënten werd iets uniek gemaakt. En dat is waar La Trao voor staat; gezinnen laten beleven dat je met kleine dingen iets heel moois kan bereiken.


In de lijn van het coachen, waar we mensen willen prikkelen en inspireren, sluiten we ons blogje vandaag, een beetje atypisch af met een inspirerend gerechtje, want beleven kan op elk niveau.

(dit gerechtje scoorde alvast unaniem een 10 op 10 bij de La Trao Junior ploeg).


Hieronder nog een lekker receptje met gnocchi:

Ingrediënten:

· Mascarpone

· Spekblokjes

· Half-zongedroogde tomaten

· Ajuin

· Look

· Gnocchi

· Parmezaan

· mozzarella


Bereidingswijze:

· Verwarm de oven voor op grill

· Kook de gnocchi in gezouten water

· Bak de ajuin, look en spekblokjes aan

· Mix de half-zongedroogde tomaten met mascarpone

· Doe deze mix bij de ajuin, look en spekblokjes

· Voeg Parmezaan toe

· Voeg de gnocchi toe

· Doe alles in een ovenschaal

· Leg mozzarella op de bovenkant

· Onder de grill



* sidejoke van de crew/coaches





Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page