top of page

Planning zomer KET's

Om verwijzers en deelnemers te kunnen informeren over de mogelijke data waarop de korte belevings- en ervaringsgerichte trajecten ingepland kunnen worden, bundelen we vanaf nu het overzicht aan de hand van een kalender, op onze website.


Naast de jaaraffiche, die ondertussen ook werd toegevoegd aan de website en waarop te lezen valt welke programma's wanneer doorgaan dit jaar, willen we ook werken met een link op onze website die doorverwijst naar de beschikbaarheid van de crew om KET's in te plannen.


In het overzicht wordt per maand een update gegeven van de beschikbaarheid aan de hand van 'groene blokken'. Data die in het overzicht in het groen werden gemarkeerd, tonen met andere woorden de ruimte die nog vrij is om een of meerdaagse KET's in te plannen.


Het spreekt voor zich dat het definitief inplannen, steeds dient afgestemd te worden met de crew van La Trao en vooraf wordt gegaan door een toeleidingsgesprek.


Het overzicht geeft op die manier wel meteen een beeld van de al dan niet beschikbare periodes.


Het overzicht kan je hier alvast bekijken. Dit document wordt regelmatig geüpdatet. Voor de meest recente versie ga je naar de homepage van onze website en klik je op de button 'Wanneer kan ik mijn KET in plannen?'.20230523_groene blokken
.
Download • 44KB

Comentarios


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page