top of page

Proeven van de Outback

Een aantal weken geleden maakten we een uitnodiging voor onze collega’s om samen met hun gezin te komen proeven van onze nieuwe ‘Outback’ formule, alvorens deze officieel van start gaat voor gezinnen begeleidt door hulpverlening.


Lode, onze collega in de Tremel, zag het alvast zitten en wist zijn vrouw en kinderen te overtuigen om een nacht te komen kamperen op het terrein van de vzw.

Het gezin sloeg de grote familietent op, hing de hangmat uit en toverde zo de tuin van de academie om tot een ware kampeerzone. Klaar voor het onbekende.


De avond werd gevuld met uitdagingen (letterlijk!) en na zonsondergang maakte het gezin zich klaar om, op het ritme van de natuur, hun nest in te duiken.

Na een relatief rustige nacht in de tent, de eerste zonnestralen en verse broodjes van de bakker vertrokken Lode en co op tocht. Door overleg, eigen invulling, plezier en een grote portie samenwerking, slaagde het gezin er in het kampeerterrein te bereiken rond lunchtijd (en dit zonder horloge of GSM!).


Het echte onthaasten begon na de spaghetti en afwas. We stelden een aantal keuzemogelijkheden voor om die middag mee aan de slag te gaan. Iedereen koos voor een rustige namiddag vol verwennerij.

Het korte weekend snelde voorbij. De laatste restjes kampeergenot werden samen met de andere kampeerspullen opgeborgen in de koffers en auto.

Het gezin van Lode gaf ons nog deze woorden mee, gericht aan toekomstige Outback gezinnen:
Nieuwsgierig naar meer? Vraag Lode gerust om zijn ervaring te delen!

Comments


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page