top of page

Something old, something new, something borrowed, something blue

De nieuwe huisstijl van La Trao is reeds een tijdje ingeburgerd. Something blue het komende jaar? Awel ja, de blauwe huisstijl saus wordt over alle programma's heen gegoten.


What about 'the something old' en 'something new'?


Nieuw het komende jaar is een programma voor + 14 jarigen. Voorheen, en aan de basis van La Trao, 'de Classic'. Een duotocht in het buitenland. Dit jaar kozen we echter om te experimenteren met een nieuw concept: 'Quest X'.

Dit betekent echter niet dat de Classic nooit meer in ons aanbod komt te zitten. Die krijgt vermoedelijk volgend jaar een plekje op de planning.

Quest X is er voor jongeren die zichzelf willen uitdagen zichzelf, anderen en de wereld verder te ontdekken.

Aan de hand van een individuele tocht (of duotocht), worden krachten aangeboord om zelfstandig op pad te trekken. Quest X gaat door in België, maar verlaat de gekende West- en Oostvlaamse landschappen.


Traditiegetrouw blijft de Junior nog steeds zijn plekje behouden op onze planning. Doe meer van wat werkt. Dus ook volgend jaar krijgen gezinnen met kinderen van lagere schoolleeftijd opnieuw een unieke kans om mee te gaan in het onbekende. Ze laten zich verbazen en verrassen door een andere omgeving en elkaar.


Dan rest ons nog de 'something borrowed'. Dit krijgt zijn vertaling in het nieuwe 'enelpaso' programma. Een programma getrokken door collega Axel en ontstaan vanuit de interne dienst die hij met collega Jonathan in Kortrijk reeds uitbouwde. Wie Enelpaso uit Kortrijk reeds kende, weet dat de volgende elementen zeker in de tocht terug te vinden zullen zijn: natuur, avontuur, outdoor uitdagingen en coaching.


Dit jaar engageren onze trouwe externe ambassadeurs Philippe Malysse en Jessica Bolle, beter gekend als het dolle duo dappere stappers in Spanje, zich opnieuw om kinderen en jongeren uit campus Roeselare een fijne vakantietijd te laten beleven in het Ardense Poupehan. Als veilige haven in Villa Du Mont zal de omgeving weer duchtig worden ontdekt en krijgen de kinderen en jongeren uit leefgroepen de kans om zelf hun vakantie samen te stellen: zorgen even vergeten, tot rust komen en energie bij tanken.


Interesse voor één van onze programma's? Neem contact op met een van de crewleden.

Tot binnenkort?


Comentarios


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page