top of page

Verbinden met Connectlevel


Connectlevel… een initiatief van La Trao, ontstaan in tijden van COVID-19.

Vanuit een nieuwsgierige houding testten we, Femke en Zoë, op 5 mei Connectlevel uit. Net zoals bij de andere formules van La Trao, wisten we niet wat er ons te wachten stond. Maar wat er kwam… liet een enorm positieve indruk na.


Connectlevel… Wat is dit nu echt? Welke invloed heeft dit op ons? Wat nemen we eruit mee?


Kort omschreven houdt dit in dat we, elk van achter onze computer de kans kregen om virtueel met elkaar te verbinden. Zeker in tijden waarin we nu leven is dit, merkten we, een enorme meerwaarde.

Het ‘verbinden’ deden we niet op een alledaagse manier, maar onder andere door via videochat samen te werken en raadsels op te lossen. Iets helemaal anders dan het standaard video-overleg dat ondertussen het nieuwe normaal is geworden.


Door samen aan de slag te gaan leerde ik mijn duo-partner op een andere manier kennen. Door inschattings-, persoonlijke en dilemmavragen te beantwoorden, kwam ik plots dingen te weten, die ik nooit eerder had gehoord. Bovendien losten we enkele mysteries op, die de sleutel vormde voor een hechtere vriendschap.


Hoewel Connectlevel slechts 2 uurtjes duurde, bleven we nadien nog uren nababbelen… en dat is de invloed van Connectlevel. Een invloed waarbij we elkaar op een diepgaander niveau (terug)vonden, na een lange tijd.


Geschreven door Femke

Commentaires


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page