top of page

Vrienden van La Trao


La Trao kan niet zonder vrienden. We hebben er op deze site zelfs een hele pagina aan gewijd. We zijn dan ook heel blij een nieuwe vriend aan onze groep te kunnen toevoegen : Philippe Malysse. Niet zomaar ‘een vriend’, trouwens. Volgend jaar zet hij op geheel eigen wijze zijn schouders onder onze werking.

In augustus en september 2018 trekt Philippe, samen met twee vrienden, vanuit België naar Santiago de Compostella. Ze overbruggen die afstand in 36 gesponsorde dagtochten (meestal te voet, soms ook per fiets) met daarenboven ook dagelijks een extra opdracht. Deze opdrachten krijgen ze pas de dag zelf te horen/lezen. Een beetje een Trao Classic dus, al kennen zij uiteraard wel hun eindbestemming en zullen ze wellicht ook wel hun gsm binnen handbereik houden. De opbrengst gaat integraal naar La Trao. Het spreekt voor zich dat we jullie via deze blog op de hoogte zullen houden van de voorbereidingen en het verloop van de tocht..

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page