top of page

A taste of champagne


La Trao weet zich gelukkig met het de vele sponsors die haar werking op allerlei manieren ondersteunen. Zo ook Rotary Roeselare Mercurius dat een groot deel van de opbrengst van hun jaarlijkse champagne-verkoop dit jaar schenkt aan onze werking.

Uit de actiefolder :

'De champagneactie staat in het teken van kwetsbare kinderen. Een groot deel van de opbrengst gaat naar La Trao, een project van Onze Kinderen te Rumbeke. Onze Kinderen is een instelling die hulpverlening organiseert voor kwetsbare gezinnen met een meer-voudige problematiek.

La Trao is een schitterend project waarbij mensen uit een kwetsbaar gezin samen op reis gaan, in duo, 8 dagen lang, de klok rond, om een eerder conflictueuze slechte relatie een positieve wending te geven. De deelnemers krijgen iedere dag een bed om te slapen, voldoende geld om geen honger te lijden en de plicht om elke dag met een coach een gesprek te hebben. Ze weten niet waar ze naar toe vertrekken, ze krijgen geen inhoud van het programma en ze kunnen onderweg niet afhaken of terugkeren.'

Meer info over de champagne-actie en online bestellen : www.champagneactie.be

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page