top of page

Vacature@latrao.be


'De vrienden van La Trao' breiden uit met een nieuwe functie : factotum. Qué ??? Een 'factotum' is een ''Manusje-van-alles'. Ach, ja natuurlijk ...

Omdat we vanaf 2018 zowel een Classic als een Junior willen aanbieden, maar niet meteen over een groter budget beschikken, passen we het aantal deelnemers aan : voortaan vertrekken er vier in plaats van acht duo's of gezinnen per editie. Ook het aantal crewleden en het aantal coaches brengen we terug van vier naar twee. Tegelijk willen we echter ook nieuwe mensen de mogelijkheid bieden om in realtime kennis te maken met La Trao, meer bepaald als vijfde lid van de omkadering. Deze factotum combineert de taak van beeldend verslaggever met deze van derde crewlid. Voor een uitgebreide functieomschrijving, klik hier.

Voor alle duidelijkheid : het betreft hier geen vrije vacature. We willen hiervoor immers graag mensen persoonlijk aanspreken en uitnodigen. Dit kunnen sponsors & experts zijn, niet-begeleidend personeel van de eigen vzw, collega's uit partnerorganisaties, enz. Misschien kloppen we straks wel aan bij jou ...

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page