top of page

Vacature@latrao.be (bis)


En we blijven onze vriendenkring maar verder uitbreiden. Na de vacature voor 'factotum' zetten we nu in primeur onze deuren wagenwijd open voor een stagiair(e). Benieuwd wie straks de spits mag afbijten.

We zijn er ons goed van bewust dat La Trao geen doorsnee stageplaats is. Wie aan het begin van zijn/haar studies staat en terecht hongerig is naar veelvuldig rechtstreeks contact met cliënten in de Bijzondere Jeugdzorg, zal hier wellicht een beetje op zijn/haar honger blijven.

Anderzijds zijn we ervan overtuigd dat een opleiding in de Menswetenschappen (in al zijn vormen) een noodzakelijkheid is om tot een doordachte samenstelling te kunnen komen van een op maat gesneden programma voor een Classic, Junior of K.E.T.

Bijgevolg denken we voor bij stagiairs eerder aan BaNaBa-studenten of mensen die al enige tijd in het werkveld staan en bezig zijn met een om- of bijscholing. Maar misschien verrast de realiteit ons wel. Dat gebeurt wel meer bij La Trao :)

Voor een uitgebreide functieomschrijving, klik hier.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page