top of page

Aan de lijn ... klaar ... ?


De sponsortocht van Philippe Malysse naar Compostella ter ondersteuning van La Trao nadert met rasse schreden. Op vrijdag 8 juni vulde de Foyer van Knack Roeselare zich met meer dan 200 sympathisanten van dit initiatief.

Mocht iemand er nog aan twijfelen : er is geen weg meer terug ! Ruim vijftig dagen voor het vertrek kwamen een ruime schare familie, vrienden, kennissen en sponsors Philippe en tochtgenoot Jozef een hart onder de riem steken. Er werd gegeten & gedronken en gelachen bij een optreden van standup comedian Joost Van Hyfte. Dit alles aan elkaar gepraat door Marlène de Wouters. Kortom, het was er aangenaam vertoeven.

Ondertussen tellen we verder af naar het startschot op 1 augustus. Afspraak om 10u bij Vano Mobil in Deerlijk (Ter Donkt 38). Wie er ooit van droomde om samen met Jean-Marie Pfaff te fietsen en Philippe & Jozef alzo fietsend wil uitwuiven, geef ons een seintje.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page