top of page

Volgende keer jij ook ?


Vrienden van La Trao : wie zijn ze, vanwaar komen ze, wat drijft hen ? Wel, voortaan weten we het ! Op 18 mei organiseerden we een eerste bijeenkomst van 'de Vrienden van La Trao'. En we zagen, dan nog door een zee van mensen, dat het goed was ...

Het was een bonte mengeling van mensen die ooit fungeerden als tussenpersoon bij vorige edities van een Classic of Junior, familieleden, vrienden, nieuwe contacten, mensen uit de stuurgroep, collega's, jong, oud, man, vrouw, enz. met één ding gemeenschappelijk : affiniteit met La Trao !

Een wandeling met visuele voorstelling van het huidige La Trao aanbod, een glas met een bbq hap en een volledig spontane zij-het-met-een-klein-duwtje-in-de-rug kennismaking met elkaar. Meer moest dat niet zijn ... (1).

Met garantie op een vervolg. Misschien ben jij er dan ook bij ? (1) Behalve dan een foto nemen van het evenement zelf, want dat zijn we weer eens vergeten ...

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page