top of page

Philippe M. has left the building !


Precies om 10 uur deze morgen weerklonk in Deerlijk het startschot voor de sponsortocht naar Santiago de Compostella t.v.v. La Trao . Na meer dan een jaar organisatorische en fysieke voorbereiding was het eindelijk zover en konden de eerste van de ruim 2.150 kilometers worden aangesneden.

Heel wat sympathisanten, waaronder de Roeselaarse burgemeester, kwamen Philippe en Jozef (beiden midden op de foto) op het ultieme moment nog een hart onder de riem steken. Voor hun eerste etappe naar Cambrais (105 km) kregen ze trouwens het gezelschap van een ruime schare aan fietsgenoten. Jullie herkennen ongetwijfeld een zekere Jean-Marie Pfaff (tweede van rechts).

Naast het overbruggen van de meer dan tweeduizend kilometer krijgen Philippe en zijn entourage wekelijks ook nog twee opdrachten te verwerken : een funopdracht (ludiek) op donderdag en een echte La Trao opdracht op zaterdag (vergelijkbaar met wat deelnemers aan een La Trao formule voorgeschoteld krijgen). De inhoud van deze opdrachten is voor hen tot op vandaag onbekend en vernemen ze pas op vermelde dagen via een filmpje op de facebookpagina.

Wie kort op de bal wil spelen kan voor dagelijkse updates over het verloop van de tocht terecht op de facebookpagina van Philippe Malysse (naam ingeven en je komt op de juiste pagina). Wie zich wekelijks wil vergewissen van de stand van zaken en kennis wil maken met de eigenheid van de La Trao opdrachten kan elke zaterdag hier inloggen op de blog van La Trao. We zorgen telkens voor een kort overzicht van de opmerkelijkste gebeurtenissen en de fun- & La Trao opdrachten van de voorbije week.

GEWOON DOEN !

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page