top of page

Knijp eens in mijn arm


Wie de afgelopen tijd de gang en wandel van La Trao, en bij uitbreiding van vzw Onze Kinderen ietwat heeft gevolgd, kon er niet naast kijken : Philippe Malysse fietste en stapte met zijn kompanen naar Santiago de Compostella ten voordele van onze werking. Op 27 september werd in De kleine Stooringhe het project afgerond. En hoe ... !

Het zat er zo'n beetje aan te komen. De manier waarop Philippe mensen kon warm maken voor zijn project, liet reeds het beste verhopen. Soms leek het dat werkelijk niemand in Roeselare en ommeland aan zijn oproep tot ondersteuning van het project wist te ontsnappen.

En toch overtrof de finale afrekening in veelvoud de stoutste verwachtingen : met gepaste trots mochten we een cheque van niet minder dan 32.000 euro ontvangen, daarenboven nog eens aangevuld met een gift van 3.000 euro van Rotary Izegem. Een bedrag zonder weerga in de geschiedenis van La Trao en zelfs in deze van vzw Onze Kinderen !

Nogmaals hartelijk dank aan Philippe, Jozef en Eric voor dit ongelooflijke bedrag, maar al evenzeer voor dit onvergetelijk avontuur. Want naast deze financiële bonus hebben we het gevoel ook op persoonlijk vlak verbinding te hebben kunnen maken met een groep aan mensen die onze werking uitermate genegen zijn. En dat op zich is reeds onbetaalbaar.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page