top of page

Rotary Mercurius ontmoet ex-deelnemers


La Trao weet zich gelukkig goed omringd door sympathisanten en steunende organisaties. Zo organiseerde Rotary Roeselare Mercurius, het voorbije werkjaar twee acties ten voordele van La Trao : een toneelvoorstelling en een champagneverkoop. De totale opbrengst van maar liefst 12.000 euro biedt weer nieuwe mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van onze werking.

Woensdagmiddag 24 oktober kwamen de leden van de serviceclub langs om er zich persoonlijk van te vergewissen waar het geld van hun schenking aan zal worden besteed. Tijdens een sobere lunch maakten ze kennis met enkel ex-deelnemers van voorbije Trao edities. Op die manier waren niet langer de organisatoren aan het woord, maar konden ze rechtstreeks praten met cliënten over de waarde van onze formules.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page