top of page

Vrijwilligers gezocht

Een tijdje geleden kondigden we in onze nieuwsbrief de start van het nieuwe project cAnnect aan, waar La Trao als projectpartner mee zal werken aan de uitbouw van dit ervaringsgericht outdoor project.

Klik op de foto om het vorige artikel over cAnnect te lezen.


Begin mei schoot het project echt uit de startblokken. De bekendmaking werd naar tal van partners uitgestuurd en de eerste hand aan de kanotochten werd gelegd.


Om cAnnect verder uit te bouwen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.

Een verleden of ervaring als hulpverlener is niet vereist om als vrijwilliger mee tochten te begeleiden.


Als vrijwilliger kies je zelf welke ondersteuning of taken je graag opneemt. Deze taken kunnen verschillen per tocht en kunnen variëren van praktische en logistieke ondersteuning tot het mee begeleiden van een tocht.


Zo zoeken we vrijwilligers die graag mee varen, genieten van de natuur, samen met de deelnemers eten maken of ze bijstaan als er uitdagingen opduiken, dit al dan samen met een begeleider van cAnnect.

Ook vrijwilligers die enkel praktische steun kunnen voorzien, zoals het brengen van materiaal, tenten helpen opslaan zijn welkom!


Ben je als potiëntele vrijwilliger of als nieuwsgierige lezer benieuwd naar het project?

Op onderstaande momenten organiseren Florejan en Celine (projectmedewerkers van cAnnect) infomomenten voor verwijzers om het project toe te lichten en vragen te beantwoorden.

- Woensdag 26 mei 2021 van 14u-14u30

- Dinsdag 01 juni 2021 van 18u30 - 19u

- Donderdag 10 juni 2021 van 11u30 - 12u


Je kan je voor een infomoment inschrijven of je interesse als vrijwilliger doorgeven door een mailtje te sturen naar cannect@dewalhoeve.be


De infomomenten gaat online door via MC Teams. Vooraf wordt de vergaderlink doorgestuurd.


Flyer def_vrijwilligers cAnnect
.pdf
Download PDF • 1.35MBComments


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page