Fáilte roimh Éirinn


Vergeet bikini's, longdrinks, zonnebrand, schrale vlaktes en dorst. Welkom aan weidse landschappen, wolkenzwangere lucht, groen in duizend schakeringen, kronkelende countryroads en 'vier seizoenen op één dag' ... Welkom in Ierland !

Sedert deze morgen zijn ook de laatste twee duo's en ons derde crewlid waar ze horen te zijn : in het land van de harp en de shamrock. Ierland, dus. Meer bepaald de regio Sligo - Carrick on Shannon - Enniskillen. Links en rechts van de grens tussen Noord-Ierland en de Ierse republiek.

Vandaag werd er al gefietst over glooiende wegen, namen sommigen plaats in een kano voor een trip met overnachting op een onbewoond eiland en vonden ook de eerste coaching gesprekken plaats. La Trao Classic 2018 is nu echt vertrokken.

Volg het wel en wee van vier duo's, drie crewleden en twee coaches op de voet, hier op deze blog. Tot binnenkort.

#Classic #2018

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

Hoogstraat 98 - bus 10
8800 Roeselare

0032 51 75.53.04
info@latrao.be

La Trao is de ondersteuningsmodule
van  vzw Onze Kinderen
www.vzw-ok.be

Pp

draft